• SinterLube zelfsmerende geleidebussen

  Met Danly SinterLube zijn er geen compromissen meer. U hoeft niet langer te kiezen tussen onderhoudsvrije grafieten bussen of stalen bussen met een lange levensduur.
  Met SinterLube hebben we een bus ontwikkeld die alle voordelen combineert:
  zelfsmerend, grote sterkte, hoge geleidingsnauwkeurigheid, lage slijtage, temperatuurbestendig, uitwisselbaar en gestandaardiseerd volgens DIN 9834 en de Danly-standaard.

 • Kogegeleidingen

  Als gevolg van het brede spectrum van toepassingen en om aan de eisen voor heffen tegemoet te komen, heeft Danly drie verschillende soorten kogelgeleidingen ontwikkeld. De keuze van het juiste type is belangrijk om een effectief en economisch resultaat te bereiken. De kogelgeleidingen werken in alle persen even goed, ook in kantelbare persen.

 • geleidingselementen

  Danly produceert zuilen en bussen met een oppervlaktehardheid van 60 tot 64 HRC en een oppervlakteruwheid van 0,2 µm. Overeenkomstig uw individuele wensen kunt u de lengte van de geleidingselementen aanpassen, omdat alle zuilen, bussen en kooien binnen dezelfde nominale maten onderling uitwisselbaar zijn.

 • SuperSprings – de originele drukveren van DANLY

  Geen compromissen! Vertrouw het DANLY-origineel. Wij nemen de stempelveren serieus… darom hebben wij de modernste fabriek ter wereld gebouwd voor de fabricage van stempelveren.

  SuperSprings van Danly worden gekenmerkt door:
  Een lange levensduur resulterend in minder stilstandtijd en hogere productiviteit
  Constante maatvastheid resulteert in een aanzienlijk nauwkeurigere veerconstante
  Hogere kostenefficiëntie, wat uw bedrijfskosten vermindert

 • Productie op maat

  Wij komen graag aan alle klantenwensen tegemoet. Stuur ons gewoon de gegevens voor uw productontwerp per e-mail of als tekening. Wij werken met het Alibre CAD-systeem dat de volgende indelingen kan lezen: Alibre data, STEP, SAT, IGES, DWG, DXF, SolidWorks, Inventor, ProE, Catia, Parasolid, SolidEdge.

Wie zijn wij

DANLY is een internationaal bedrijf dat stempelhuizen, staalplaten en ponsen & matrijzen produceert en distribueert volgens de matrijsnormen.

Meer dan 10.000 bedrijven wereldwijd werken al met succes met producten van DANLY. Onze klanten zijn automotive bedrijven, de metaalverwerkingsindustrie voor de automotivebranche zoals persfabrieken, binnenlandse industrie en werktuigbouwkundige bedrijven.

Meer informatie

Nieuwsbrief

Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief en zorg dat u op de hoogte blijft van alle aspecten van onze producten!

Nieuws

DANLY has substantially increased its inventory

18 JAN

In response to global supply chain disruptions, DANLY has substantially increased its inventory of die springs, guiding elements and standard components to provide immediate delivery and improved service!


Doorgaan met lezen